ΕΣΠΑ 2013

 Έχετε εγκριθεί για το ΕΣΠΑ ή άλλο πρόγραμμα και ψάχνετε προμηθευτή για την αγορά, εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων ψηφιακής σήμανσης (Infokiosk);

Η εταιρεία μας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για μια εύχρηστη, αξιόπιστη και αποδοτική λύση Digital Signage προσφέρει την πλατφόρμα Coral DS - Infoskiosk, μια λύση με μοναδικά χαρακτηριστικά ευελιξίας και δυνατοτήτων επέκτασης.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

espa

Έτσι μπορείτε να επιδοτηθείτε τόσο για την κατασκευή του δικού σας δικτύου ψηφιακής σήμανσης (digital signage) όσο και για τις δαπάνες προμήθειας λογισμικού και υπηρεσιών λογισμικού.

Η τεχνολογία του video και η χρήση της στην επικοινωνία του ξενοδοχείου με τους πελάτες, επισκέπτες και συνεργάτες τους πρόκειται να αποτελέσει το σημαντικότερο παράγοντα που θα επηρεάσει τη διαμόρφωση επικοινωνιακών στρατηγικών στο προσεχές μέλλον. Καθώς η ψηφιακή τεχνολογία διαδίδεται ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, η ζωντανή εικόνα, το video, και τα μηνύματα πολυμεσικής μορφής γίνονται σταθερά το μέσο με το οποίο προτιμούμε να μας προσεγγίζουν.

Η Coralint παρέχει πρωτοποριακές λύσεις στο χώρο Digital Signage δίνοντας πραγματική αξία στην επένδυση των πελατών της, καθώς:

  • σχεδιάζει και υλοποιεί όλες τις υποδομές διαχείρισης και προβολής ψηφιακού περιεχομένου
  • υλοποιεί καινοτόμες εφαρμογές που ενσωματώνουν διαδραστικότητα των χρηστών με το ψηφιακό περιεχόμενο
  • υποστηρίζει τους πελάτες της στην παραγωγή περιεχομένου και τη λειτουργία των συστημάτων τους εξασφαλίζοντας επιτυχία κατά την παραγωγική χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 94 23 190.